I köket

Dags att uppdatera garderoben

Vaknade en dag och kände att ingenting i min garderob passade för att bege sig till ett kontor. Du vet man vill ha den snygga looken från ”Mad Men”, men ingenting i min garderob kom ens i närheten av det! Min största idol är liksom Janie Bryant som fixar alla kostymer till skådisarna. Tänk att ha henne som sin personal shopper, hade varit guld, men just nu får jag nöja mig med att surfa runt på nätet efter snygga kläder.

Ett steg närmare vuxenlivet och då måste jag ju ha kläder som passar det också. Typ en snygg ”Mad Men”-klänning, ett par snygga pumps och en snygg kappa till det. Synd bara att det är så himla kallt ute just nu, man känner sig som en Michelin gubbe och ingenting är snyggt på. Avskyr när jag måste använda stora bylsiga kläder för att hålla värmen. Istället vill jag gå runt i en sommarklänning året runt och ha dem snygga skorna med öppna tår. Får sitta och drömma mig bort när jag sitter på Shestore och spanar.

Snygga kläder till våren

Även om man inte nu kan bära dom snygga klänningarna så är det snart vår, tänk att slippa den här kylan och faktiskt kunna glassa i solen, ja jag längtar i alla fall. Just nu sitter jag och kollar på kläder från Shestore, Kenza har ju assnygga skor som jag vill ha! Tror jag ska göra en till punktlista om vad jag vill ha till våren och så får den som känner sig manad att köpa det åt mig är mer än välkommen!

  1. Shestore har en skitsnygg klänning från Concorde med paljetter och glitter på toppen och en snygg luftig kjol som jag vill ha! Finns i flera färger men jag vill ha den röda.
  2. Har fattat att en trenchcoat är ett måste i min garderob, en svart helst, men finns en khaki grön som också är snygg. 899 kronor är ingenting för en lyxig trenchcoat som håller tycker jag.
  3. Jag hade tröttnat på de där fula iPhonehandskarna som man kunde köpa på teknikmagasinet och sedan hittade jag skitsnygga iPhonehandskar i skinn! Vilken lycka!
  4. Jag vill ha en snygg skjorta, fanns tyvärr så många att jag vill ha flera. Men samtidigt så är det bra att ha flera att välja mellan i garderoben, right?
  5. En Mad Med klänning måste jag skaffa, svåra att hitta är dom men lyckades ganska bra med att hitta en 60-talsinspirerad klänning från Kling.

Fem saker vart det men ändå en ganska kort lista för att vara jag. Ska man ut i arbetsvärlden så får krävs det ganska mycket av en, utseendemässigt. För någon som vill jobba inom media, inte minst. Samma gäller nog för jobb utåt där man inte får arbetskläder, typ som på café, dom har ju oftast förbestämda kläder och en look. Om man sitter som en webbutvecklare och inte träffar så mycket folk så är det nog inte samma krav, men jag hade i alla fall velat se bra ut. En snygg skjorta, snygga höga skor och så räcker ju.

röd klänning