Internet

Det där med att fynda på nätet

Med handen på hjärtat. Jag är inte bara en total sucker för mode. Jag gillar det mesta som är vackert. Mode javisst, men också allt som svävar i världarna runtomkring. Det är inte svårt att få mitt lilla tösahjärta att börja banka lite snabbare när jag tittar mig omkring på de olika webbshopparna på nätet. Med mer eller mindre jämna mellanrum dimper det också ner en liten vara där i varukorgen. Det kan vara en snygg klänning, ett par nya skor eller som nu senast- ett nytt mobilskal till min lilla iPhone. Vad som är extra roligt med att hitta nya favoriter vid den här tiden är alla de reor som finns online.

 Mitt nya löfte till min plånbok

Jag vet att min själ och mitt starka modesinne alltid blir betydligt glade än min plånbok när det dimper in ett sms, om att paket finns att hämta ut. Efter att ha kollat på Lyxfällan som börjat sändas nu igen på TV3, så känner jag faktiskt att jag måste börja lägga band på mig själv. Varje månad på året är tyvärr inte en rea-period. Hur slutar man med sitt stora intresse? Mitt försök är att göra en förhandling med mig själv. Jag FÅR handla varje månad, men bara sådant som jag faktiskt behöver, och dessutom har jag en gräns som inte får överstigas. Väljer jag att handla upp den lilla shoppingsumman som jag har innan månaden är slut- är det finito med shoppingen. Fini, over och slut för denna månad. Men man är ju inte dum. För att kunna få mer för pengarna, har jag börjat handla det som jag behöver, till billigare priser på nätet hos http://fyndiq.se/. Hos Fyndiq säljs nämligen en hel del märkesvaror och massor av produkter inom skönhet till lägre priser än på många andra ställen. Smart va? Så länge som jag kan köpa det som jag vill ha, är jag nöjd. Kostar det mer än min lilla bestämda summa får jag helt enkelt spara ihop. Omvärlden kan säga vad den vill- jag är i alla fall riktigt stolt över mina nya vanor. Nu är det bara att kämpa för att få budgeten att hålla i sig.

Bara för att det är billigt där man handlar- behöver inte inspirationen vara billigt. Därför frossar jag i leopardmönstrat och senaste senapsgula trenden hos Elle. En sann stylist kan alltid göra en höna av en fjäder.