Mode

En snygg ryggsäck i vår!

Snygg ryggsäck i skinn

Nu är det snart dags för våren att göra sitt intåg i butiker, både på webben och i den verkliga världen, och för någon som älskar mode är det alldeles fantastiskt roligt! Vårmodet är något av det bästa som finns, och att få damma av de lättare kläderna och köpa nya accessoarer till våren är en riktig favoritsyssla. Särskilt när det kommer till väskor, för vem älskar egentligen inte att köpa väskor? Elle.se som jag ofta är inne och läser på har gjort en trendspaning för vårens väskor, de skriver så här om det kommande modet:

Vårens väskor kommer i många storlekar, men de flesta är små. Vissa bärs direkt i handen, andra med en kedja runt handleden. Kuvertväskan har också synts flitigt, även väskor med handtag som bärs som en kuvertväska syns här och där. Men det finns även mer funktionella trender för den mer urbana kvinnan, till exempel Alexander Wangs sportiga ryggsäck. Inspireras av vårt stora väskplock.

Nu har jag ju inte råd med Alexander Wang, men jag vill fortfarande ha en snygg ryggsäck i skinn att bära nu under våren! Skinn är ett så härligt material för det blir bara snyggare ju längre man använder den, vilket jag tycker är roligt. Det som är så bra med en ryggsäck är att man kan bära väldigt mycket i den och samtidigt slippa bli alldeles sned och eländig, ska man bära böcker eller dator är ju ryggsäck helt klart ett bra val, både för ryggen och för stilen. För ryggsäckar nu för tiden är riktigt snygga och inte alls så töntigt nördiga som de var förut!