Livet

Ett bra spel förlänger livet

Ja, man brukar säga att ett gott skratt förlänger livet. Men jag som är spelfantast säger att även ett bra spel förlänger livet. För, det är ganska självklart. Om spelet är roligt så skrattar man – och om man skrattar så lever man längre.

Utan att överdriva så tror jag att jag och alla mina fantastiska vänner kommer leva i över hundra år. Jag, Maja och Gurkan kommer sitta i en blommig soffa och spela TV-spel med grått hår och äta massor av kakor. Tänk så fint det kommer bli. Men, nu ska jag inte spola fram mitt liv typ hundra år utan prata om spel. Japp. Jag, tjej. Spel. Jag är ganska tuff. Förutom alla appar så finns det en rad spelmaskiner på nätet som är bra tidsfördriv. Jag brukar spela på Betsson. Allt från roliga Bingospel till att spela på spelmaskinerna. Casinospelen med Black Jack känns som om jag kan vänta med i några år. Men, det bästa som någonsin har hänt mig är Smartphonen. Alltså, jag skulle inte kunna leva utan den. Hur klarade sig människor innan? Nu känner jag att det inte kan bli bättre. Okej, jag gillar punktlistor, så här kommer en lista på varför jag tycker om appar:

  • Det går inte att ha tråkigt längre. Och, om man skulle ha det så är det bara att ladda ner ett nytt och roligt spel.
  • Man kan spela mot sina vänner och umgås även fast man inte är med varandra – och även om det inte är sociala medier.
  • På många spel finns det även en chattruta så när man vunnit kan man skriva det. Eller bara flörta lite. Hehe.

Bli rik på spel

Egentligen går det att bli rik på nästa vad som helst. Men, att bli rik på ett spel, eller på spelandet är inte helt fel. Och det verkar ganska enkelt säger jag i min bubbla. Jag tror att har man drömmar och mål så kommer man uppnå dom. Oavsett om bubblan är väldigt tjock. Jo, antingen kan du ju självklar bli ett pokerproffs. Har tittat lite på World Poker Tour och jäklar vad grymma dom är. Men, om man som jag är lite mer inriktad på spel för mobilen så gäller det egentligen bara att ha en bra idé som man själv tror på och som andra vill spela. Det bästa är självklart om man kan utveckla det själv. (kanske är något jag ska fundera på att lära mig) eller, om det är någon söt kille som läser detta så får du gärna hjälpa mig när jag kommit på min idé. Vi delar 50 – 50, visst är jag snäll? Jag läste en spännande artikel i Svd Näringsliv, och nej, jag läser inte denna tidning, jag Googlade appar + pengar och hittade denna artikel. Den fick mig att känna att detta kan funka. Det är tydligen 25 företag som står för hälften av spelintäkterna på den amerikanska marknaden. Detta är en summa på 400 miljoner kronor. Jippi! Om jag blir rik ska jag köpa en Ö i Karibien och ha ett hotell där alla mina vänner får komma som dom vill och bo gratis.