Mode

Fashion week i huvudstaden

 


Det har nyss varit fashion week i Stockholm och jag var faktiskt där! Det var så sjukt roligt! Det var första gången som jag åkt dit faktiskt och nu när jag varit på plats förstår jag inte hur jag kunnat missa det innan? Så många fashion weeks då jag legat hemma i lite tråkigare Luleå. Så nu har jag bestämt mig, jag ska alltid vara på fashion week från och med nu! Det gav mig så mycket inspiration. Till mina kläder men också till typ hela mitt liv? Jag känner mer än någonsin att jag faktiskt skulle vilja jobba med mode på heltid i en stor stad. Kanske till och med utanför Sveriges gränser! Det har jag aldrig tänkt tidigare.

Hur som helst, jag och min kompis som var med mig shoppade en hel del på Götgatan Stockholm eftersom jag bodde nästan precis där. Där finns några av mina absoluta favoritbutiker så jag klagade inte om man säger så! Dessutom var vi på tre superspännande visningar, bland annat den här. Väldigt kul och inspirerande faktiskt! Och!!! Som om det inte vore nog. Vi lyckades dessutom få gå på avslutningsfesten för hela fashion week. Vi träffade en fotograf som bjöd med oss och alltså, det är lätt med på topp 10 bästa kvällarna i mitt liv! Det var helt otroligt. Alla var där, om ni förstår vad jag menar. Jag fick också komplimanger för min klänning av tre olika, bland annat Sofi Fahrman! Alltså jag var typ i himlen haha.

Ja ja, nu är det nästan ett halvår kvar tills nästa och innan den går av stapeln ska jag spara pengar och uppdatera min garderob lite. Man vet ju aldrig vem man träffar, kanske sin blivande arbetsgivare på ett coolt klädmärke eller en rolig modetidning? Det gäller att vara sitt bästa jag!