Mode

Handväskor är viktiga!

Min handväska är så sjukt viktig för mig. Jag bär med mig så himla mycket i den, och förstår inte hur jag skulle klara mig utan! Jag har med mig smink, spegel, plånbok, solglasögon, näsdukar, extra mobilfodral, godis, ja allt möjligt! Ibland vet jag inte ens vad som finns i den för det är så mycket grejer, jag rensade ur en av mina väskor förra veckan och hittade saker jag inte ens visste jag hade, typ som en bild av mitt ex, usch! Tur att jag hittade det så jag kunde göra mig av med det, bara att veta att jag gick och släpade runt på honom hela dagarna gör mig illamående. Men nu är den borta och det känns jättebra!
Jag skulle tycka det var sjukt jobbigt om jag blev av med min handväska, det vore en riktig katastrof! Läste den här nyheten och fick rent ut sagt kalla kårar av det!!

En kvinna fick natten mellan måndagen och tisdagen sin väska stulen från en studentkorridor på Södra Strandgatan. I väskan fanns bland annat böcker. Det visade sig även att någon brutit upp hennes postfack. Ingen person är i nuläget misstänkt för brottet.

Usch. Tycker så himla synd om henne som råkade ut för det här! Bli av med väska, plånbok och allt! Det här fick mig att fundera på vad jag skulle skaffa mig om jag behövde en ny plånbok, så jag kollade på http://www.vaskbutiken.se/planbocker-c-11.html och såg några sjukt fina! Jag vill helst ha en stor där jag ryms med mycket saker, små plånböcker ger mig klaustrofobi. Till det behöver man ju en stor handväska och Väskbutiken har en hel del sådana också. Jag hoppas verkligen aldrig jag blir bestulen på min väska men om det händer känns det tryggt att jag kommer kunna hitta en ny. Men hur ska man ha råd om man blivit av med sin plånbok egentligen? Pappa får ta och betala, det skulle ju inte vara mitt fel om jag blev rånad. Hallå liksom.