Skönhet

Känna sig fin!

En av mina absolut bästa vänner bor i Göteborg sedan två år tillbaka eftersom hon valt att plugga där. Mycket på grund av hennes pojkvän kommer från Göteborg och efter tre år på universitetet här i Luleå så ville han tillbaka till västkusten, och det kan man såklart förstå. Men inte mindre tråkigt är det för min del som saknar min bästis varje dag i princip! En fördel med det är dock att jag har en anledning till att åka ner till Sveriges andra största stad som jag ju faktiskt gillar, men förutom det är det bara så sämst! Haha nej okej jag överdriver kanske lite, är ju glad för hennes skull såklart för hon trivs verkligen men mindre glad för min. Aja!

Anledningen till att jag skriver det här är för att hon har gjort en rätt spännande grej som ingen av mina andra vänner har gjort. Hon är precis som jag intresserad av mode och så, fast kanske lite mer åt skönhetshållet. Mycket smink och olika sorters krämer som jag kanske inte lägger lika stor vikt vid som kläder, men ändå tycker är väldigt kul. Hur som, nu har hon tagit skönhetsintresset ett steg längre och faktiskt förstorat sina läppar! Jag tycker att det är så himla spännande eftersom ingen annan jag känner har gjort det (ja, jag bor som sagt i Luleå). Att fixa med Botox i Göteborg, och andra ingrepp, är alltså inte lika ovanligt som för oss här uppe i norr. Vi har en gemensam vän som var lite skeptisk då hon berättade, men så sa hon anledningarna till att hon gjorde det. Nämligen de här:

  • Att må bra med sig själv är något av det viktigaste som finns i hela världen. Om det sen är genom att bära kläder man verkligen trivs i, att träna några gånger i veckan eller att ha fillers i läpparna spelar mindre roll. Och det är verkligen så sant! Allt som får en att må bra är en bra metod.
  • Att känna sig som sig själv är viktigt. Tänker mest nu på när man blivit lite äldre och man får rynkor eller att ansiktet förändras. Rynkor är fint! Men om man inte känner igen sig själv när man ser sig i spegeln så kan det faktiskt bli ett problem.
  • Att ha ångest över hur man ser ut ska verkligen ingen ha, för alla är verkligen fina! Men har man kämpat med sitt självförtroende länge och känner att man bara skulle vilja ha lite större överläpp, varför inte! Kan det bidra till att man blir hundra procent nöjd med sig själv så är det såklart något man ska göra.

Något som är viktigt när man gör diverse ingrepp är att de eller den som gör det är proffsiga och vet vad de håller på med. Min vän var hos Laserspecialisten i Göteborg och blev väldigt nöjd, så att gå dit är ett tips. Då vet man i alla fall att resultatet blir bra! Och det är det viktigaste av allt.