Mode

Klänningar och vår går hand i hand

Våren är runt knuten. Eller, i alla fall om man får tro alla butiker som suktar med färgglada klänningar och tights i pastellfärger. Jag längtar!

Jag älskar våren. Det är så härligt att bara kunna springa ut med en liten kofta och inte behöva frysa ihjäl. Burr. Det är så kallt just nu så jag nästan svimmar. Men, det som får mig att hålla mitt huvud ovanför vattenytan är när jag surfar in på olika modesajter eller läser bra bloggar om mode. (inga namn nämnda för då är inga namn glömda)

Inte för att vara den. Men det bästa med att köpa klänning online är att det finns ett sådant stor utbud. Jag gillar verkligen klänningar som är lite spets på och det får gärna vara mönster på dem. Eller hur känns det som att man får fram mer av sin personlighet när den här kylan försvinner och man kan sätta på sig lite mer färg och inte gömma sig under ett lager av tjocka tröjor. Okej, jag ska sluta tjata om vintern och den jobbiga kylan snart. Jag lovar. Men det är bara för att jag är så glad över att det ser ut som att det kommer vända snart.

Min nya klänning

Smartgirl är en helt underbar sajt och som jag bara klickar in på i början av månaden – när jag fortfarande har lite pengar kvar haha. Den nya klänningen som jag köpte där är en klänning helt i rött. Japp. Ni läste rätt. Rätt! För man ska väl synas lite nu när det börjar bli varmare. Och att synas är ju verkligen något som jag gillar. Men vem gör inte det?

Nu i helgen ska min bästa vän ha en fest och vad passar bättre om inte min härliga festblåsa haha. Den kanske inte är så festlig men den är i alla fall röd. Och min plan är att stjäla all uppmärksamhet från alla andra tjejer haha. Neeeej, jag skämtade förstår ni väl? Det skulle jag aldrig göra. Eller? Eftersom jag vet att ni gillar att läsa om mode och vad jag tycker är snyggt så ska ni få en ingående beskrivning på hur jag kommer att se ut. Men inte hur jag ska sminka mig, för, jag måste ju lämna något som en överraskning till helgen.

  • Min röda klänning som har långa armar, vitt vackert mönster och slutar vid knäna. Den är i plysch så den är väldigt mjuk och bekväm.
  • Svarta strumpbyxor (får inte glömma att det fortfarande är kallt)
  • Stoooora guldsmycken. Ja, jag älskar verkligen guld! Så det blir en guldhalsband i form av länkar och sedan funderar jag på att bara ha enkla örhängen i öronen så det inte blir för mycket. Kanske kommer ha min ring som är en svart ros till. Men jag har inte riktigt bestämt mig.
  • Jag kommer även att ha en svart lång kofta över med guldknappar. Det måste ju matcha och se bra ut.

Så, nu kanske jag ska pröva min outfit för att se om det fortfarande är lika snyggt.  Vill ni ha mer trendspaningar kan ni klicka här. Ses på Lördag!