Presenter

Lillebror tre år!

Min lillebror fyller tre år om två veckor, han börjar alltså bli riktigt stor! Börjar liksom bli en riktig människa och inte bara något litet knyte som man knappt vågar röra för att man är så rädd att han ska gå i sönder. Det känns superkul! Och jag tycker då såklart att det är hög tid för honom att bli lite mer modemedveten än han är just nu haha. Detta betyder att jag har ett sjukt bra tillfälle till att köpa en fin, mjuk present till honom!

Ja, jag tänker alltså köpa kläder. Jag vet inte så mycket om kläder för barn egentligen, men något som jag har fattat tycke för de senaste åren (och tänkt att jag ska klä mina egna barn i om jag nu får några) är det danska märket Joha. Har sett det lite överallt och tycker de har så fina och stilrena mjuka plagg. Tror att det kommer passa honom perfekt. Och till och med min mamma gillar dem, och vi brukar inte tycka om samma saker direkt. Antar att Johas kläder är något som passar alla? Hur som helst, jag har nog tänkt köpa:

  • Ett par typ leggings i ull. Joha gör såå fina saker i ull och tänk så mysigt att ha dem på dagis på vintern eller bara hemma när han ska leka? Det känns som det ultimata plagget, förstår inte varför han inte redan har sådana haha.
  • En mönstrad långärmad tröja, också den i ull faktiskt. Vi bor ju trots allt i de norra delarna av Sverige, och här kan bli väldigt kallt, så det är lika bra att ge honom material som klarar det. Vill ju inte att min lilla gulliga bror ska frysa! Dessutom är den så fin att jag typ vill ha den själv?
  • Ännu en mönstrad långärmad tröja! Det är ett av hans (mammas?) favoritplagg så lika bra att köra på ett säkert kort. De flesta han har är dock i dåliga material och är gamla och äckliga så han förtjänar helt klart en uppgradering.
  • Och slutligen, en grå kofta i bomull. Den är bara så chic! Skulle lätt kunna bära den själv och jag tror att min bror kommer växa upp till en riktigt stilig fyraåring under det kommande året i den. Kan knappt vänta tills om två veckor då han får den!

Ja, det blir alltså en hel del. Men när jag gick igenom vad som fanns så hittade jag massa saker jag fastnade för så man kan ju inte låta bli då. Dessutom så jobbar jag ganska mycket nu för tiden, så det ska gå bra. Får väl skippa att köpa något till mig själv denna månad bara. Haha ja jag vet, det låter som typ världens hemskaste sak men så får det bli, och det är ju såklart värt det. Min älskade bror är värd allt här i världen!  Dessutom ska jag köpa någon storlek för stort så han har till att växa i, det är inte så roligt om han inte kan ha dem så länge och dessutom så är det ju inte bra för honom!