Mode

Min balklänning

Hej alla fina läsare! Hur mår ni? Jag mår grymt förutom en riktigt jobbig sak som hänt i skolan. Snart är det ju dags för skolbal, och jag har hamnat i ett sjukt stort bråk med Juanita. Vi vet ju alla att det är JAG som har koll på mode och är den stora modebloggerskan, och det för med sig vissa privilegier. Bland annat att jag ska få välja en färg på balklänningen och sedan får ingen annan ha på sig en klänning i samma färg. I alla fall inte om hon inte vill riskera socialt utanförskap. 

Jag hade noggrant spanat in catwalken i Milan på de senaste visningarna och kommit fram till att blått var helt rätt färg för mig. Jag meddelade alla andra om mitt val, och det här var ett par veckor sedan. Och igår gick jag in på Facebook och såg att Juanita laddat upp en bild på henne i en blå balklänning med texten ”Min toksnygga balklänning, kommer vara snyggast och trendigast av alla <333” och jag fick spel. Vi pratar inte längre med varandra och igår hällde jag fil i hennes fake-Louis Vuitton.

Men vad hon inte vet är att jag har ett ess i rockärmen. Jag läste på Elle om de nya heta färgerna, och jag insåg direkt att herregud, det är ju grönt jag ska ha! Ingen annan kommer våga sig på det, men jag ska rocka det så hårt. Jag hittade en massa vackra balklänningar och har valt ut den jag ska ha på mig, men kommer inte visa den här i bloggen, så att ingen härmar mig som Juanita gjorde. Längtar massor till balen nu! Kommer vara den mest glamourösa av alla där i min underbara klänning, och pappa kommer ta med sig guldsmycken hem från sin jobbresa i Sydkorea som jag kommer ha på mig!