Livet

Min helg och våra semesterplaner

Hej små geléhallon! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har haft. Vädret här i Luleå har verkligen visat sig från sin bästa sida, i lördags var det 10 plusgrader på termometern på våran balkong! Visserligen sitter ju den mitt i solen, men man kände ändå att solens strålar värmde. Förutom att hänga ute med mina tjejkompisar har jag även haft en liten dust med mina föräldrar, haha. Ni ska få höra allt.

Kan börja med att berätta om min lördag. Vaknade vid 10-tiden av att Såsan ringde, hon ville hitta på något i det fina vädret. Jag var högst skeptisk till att det var fint väder med tanke på hur uselt det varit de senaste veckorna. Så gissa om jag blev positivt överraskad när jag såg hur solen sken utanför fönstret! Jag blev genast pepp och jag och Såsan började göra upp storslagna planer för hur vi skulle spendera vår lördag i parken med picknick, solglasögon och jeansjackepremiär. Riktigt så blev det väl inte, vi märkte rätt snart att det var riktigt kallt trots att solen sken, men vi köpte i alla fall varsin milkshake på donken som vi sörplade i oss på en bänk vid ån. För sitta ute, det skulle vi bestämt göra! Sen gick vi i alla fall på stan en stund, kollade på vårkläder och hade det allmänt mysigt. Sen hade Såsan lovat att hon skulle äta middag med sin familj, så vid femtiden skildes vi åt. Jag drog hem till Kåge och kollade på film, sen sov jag där till i söndags. Det var då det brakade loss här hemma…

Kalle Anka-semester

För det första var mamma sjukt arg för att jag hade sovit borta utan att meddela henne och pappa. Ooops, det glömde jag visst, hehe… För det andra avslöjade de sina semesterplaner för mig, vilket gjorde mig riktigt pissed off till en början. De vill att vi ska åka på camping-semester!! Har ni hört nåt så löjligt?! Alltså, det är väl bara… hmm, en viss typ av människor som campar? Det är ju typ som en religion för vissa? Aja, jag antar att det bara är att gilla läget, så jag har försökt fundera och skriva ner det positiva med att vi ska campa i sommar!

 

  • Om vi åker till Gotland kan det bli riktigt kul, det är ju typ som utomlands fast i Sverige!
  • Jag får en anledning att shoppa massa nytt! Eftersom vi ska vara i Sverige kommer jag ju att behöva regnkläder och grejer, så det håller jag på att kolla på nu. På nicework.se finns massa snyggt, bland annat från Didrikson! De har sjukt snygga regnjackor!
  • Har jag tur är det någon snygg kille som också blivit medtvingad på campingsemester med sina föräldrar. Då kan vi gråta ut i varandras famnar……
  • Jag får tid att sola och läsa! My two favourite things!

 

Ja, nu när jag tänker efter så kanske det inte är så illa att campa ändå? Jag menar, det blir ju vad man gör det till!