Skönhet

Mitt bästa sminktips!

Alla vet väl att jag är ett stort fan av mode, och i då synnerhet kläder, skor och väskor. Allt som man kan ta på sig, med andra ord! Något som jag också tycker är roligt, om än inte riktigt lika kul, är smink! Men jag måste erkänna, att hitta smink som jag faktiskt fastnade för tog väldigt lång tid. Jag tror att det inte har gått mer än ett, kanske två, år sedan jag hittade ”mina” produkter. Innan brukade jag alltid testa något nytt varje gång det var dags för att köpa nytt, något som blev rätt tröttsamt som ni nog kan förstå. Man hinner liksom inte lära känna produkten och hur den passar med ens hudtyp.

Men nu har jag alltså hittat något som jag aldrig kommer vilja byta bort. Nämligen mineralsmink! Jag har hittat väldigt bra mineralsmink från bare minerals, och nu kan jag inte leva utan det. Jag känner mig nästan dum som inte upptäckte det tidigare haha, så bra! Dessutom har jag aldrig haft så bra hy som när jag började med naturligt mineralsmink. Bättre kan det väl knappast bli? Jag menar, alla har väl varit med om en foundation som lägger sig som ett laget på huden, i lite fel färg och gör att man känner sig allt annat än fin? Nu är jag nöjd och glad med mitt snygga, naturliga och lätta resultat! 🙂

Mycket på grund av detta så skriver jag inte så himla mycket om nya, roliga sminkprodukter utan jag har hittat vad jag gillar och behöver inte leta längre och testa nytt. Om det är någon som vill att jag ska ändra på det så säg till, men helst vill jag skriva om kläder och liknande. Men ett tips kan jag dela med mig av, och det är att kolla på innehållet! Jag har sett sminkföretag som utger sig för att vara mineralsmink men inte riktigt stämmer.