Internet

Modebloggarna äger

Jag läser sjukt många modebloggar. Både kända och okända, och jag älskar det. Det är typ min favoritsak att göra, att läsa dem. Jag har inte direkt höga krav på innehållet egentligen utan jag vill att de ska ha en unik och rolig stil och kunna fånga den bra på bild. Förstår inte mig på dem som fotar med mobilkameran eller liknande? Lönt att ta bild ens!

Modemakt

Nu brukar jag visserligen aldrig lägga upp bilder på mina outfits här, men jag älskar verkligen att fota. Vet inte så mycket om det egentligen, men jag köpte min på http://www.japanphoto.se/ och är sjukt nöjd! Det är en systemkamera och jag tycker det är viktigt att man har en sådan om man driver en modeblogg, annars känns det inte så proffsigt. Och vem vet, kanske kommer jag också börja fota i framtiden? Det hade faktiskt varit kul även om jag känner att det inte riktigt är min grej. Har liksom lämnat över det till andra.

En sak jag tycker är otroligt är hur stora modebloggarna har blivit, och så många de har blivit. Det är så roligt att mode blivit så stort och att det kan påverka så mycket. Det är så coolt, jag älskar det! Nu kommer det ju inte bli en professionell bloggare av mig, jag har varken orken eller lusten, men jag älskar att man kan bli det om man vill. Och att så många är grymma på det! Jag blir inspirerad av och ser upp till väldigt många som håller på med det. Inte minst såklart för klädernas skull eftersom jag verkligen gillar att vara fin, men också för deras driv och vilja. Hoppas att jag kan brinna för mitt jobb lika mycket i framtiden, vad det nu än blir. Modefotograf kanske? Haha nja, det verkar väldigt kul men jag har en bit kvar när det gäller fotandet.