Mode

Så mycket enklare utan glasögon

tjej i solbrillorDet är inte många som vet om att jag har glasögon, men faktiskt, det har jag. Och 99 % utav tiden så är det verkligen asjobbigt. Dels immar de igen efter varje gång jag varit ute och sedan blir de snuskigt lortiga och måste göras rent.

Oftast har jag inte ens mina glasögon på mig utan väljer att gå utan och nästan vara halvblind. Tycker inte att jag passar i glasögon, och har även fått höra att jag inte passar, hur kul är det? Känner flera personer som faktiskt passar jättebra, de ser mer sofistikerade och eleganta ut. Och sen finns det jag, som inte passar alls och får gå halvblind. Men juste, har beställt nya linser från lensstore! Dom var riktigt billiga och efter att jag gått igenom hela grejen med linstester hos optikern så är det så skönt att beställa från nätet. Nu kommer jag att kunna träna utan att behöva torka svett från glaset. Eller ännu värre, att tappa dom!

Vad jag tycker är bäst med linserna är:

  • Jag slipper ha glasögon som immar igen, absolut bästa med tanke på att de alltid gör det så fort det är lite kallt ute och jag kommer in där det är varmt.
  • Dessa som jag beställt är sådana man kan sova med. Majoriteten av tiden kommer jag inte göra det men det kanske händer om man sover borta liksom. Inte alla som har linsvätska med sig direkt.
  • Mitt smink kommer att synas bättre när jag har fixat mig i ordning. Tänk hur det ser ut med glasögon och lösögonfransar. Ingen höjdare när man blinkar och fastnar direkt. Nu kan jag ha en perfekt sminkning som syns även när jag är ute.
  • Jag kan ha solbrillor, absolut bästa med att slippa glasögon är att jag kan ha vilka glasögon som helst!! Har aldrig kunnat ha solglasögon utan alltid fått lov att ha slipade och urvalet är inte speciellt stort. Nu har jag kollat ut ett par riktigt snygga Ray Bans. Då slipper jag sminka mig hela sommaren och bara dra på ett par brillor.

Hur smart som helst och jag är helnöjd!