Mode

Smycken som betyder!

En tjej som mig som älskar att känna sig fin har såklart massor av olika smycken i garderoben, skrinen och hyllorna! Praktiskt taget överallt kan jag hitta halsband och örhängen som jag inte sett på hur längesen som helst. Eller, innan var det så i alla fall. Sedan en månad tillbaka har jag sorterat och rengjort mina smycken så att jag enkelt kan använda dem när som helst. Och eftersom en sådan som mig älskar att bära smycken så är det helt perfekt! Glad att jag valde att göra så.

Smycken som betyder något!

Jag har som sagt otroligt mycket smycken och vissa tycket jag inte helt oväntat om mer än andra. Man får ju sina favoriter helt enkelt! Och hur mycket jag än gillar mina stora, lila örhängen och mitt halsband i färgade stenar så är det mina lite mer så att säga klassiska smycken som jag använder allra mest och helst. Som mitt halsband jag fick av morfar när jag döptes i guld, ett superfint armband jag fick av mina föräldrar när jag tog studenten och så en ring som jag beställt från Smycca helt själv faktiskt för en av mina allra första riktiga löner. Sådana som jag är lite extra rädd om, men samtidigt använder mer än något annat. Och som betyder något på riktigt och inte bara är väldigt fina. Tänk bara hur det kommer bli i framtiden om jag förlovar och gifter mig haha, snacka om betydelsefulla smycken!

Dessvärre kan man inte bara ha smycken som är lite dyrare och finare utan det är bra att blanda med billigare och kanske inte av äkta material. Det är både fint och bra, för ibland ska man göra saker där man löper risk att tappa bort sina smycken, då är det bra om ens örhängen inte är äkta diamanter direkt.