Livet

Syrrans stora nyhet!

Oh my god, jag har världens största nyhet! Jag har velat skriva om det hur länge som helst, men inte fått för min syster. Men nu har det gått tretton veckor och hon har gett mig sitt godkännande att berätta för världen att hon är… gravid! Jag ska bli moster och min storasyster ska bli mamma! Det är helt galet, jag har nog aldrig varit så exalterad iför något innan i mitt liv. Inte ens över att åka till Fashion week haha.

Hur som helst, detta innebär att jag om några månader kommer få mysa massor med en bebis, men först ska min syrra gå igenom en graviditet. Givetvis började jag kolla på mammakläder direkt. Jag har alltid tänkt att gravidkläder inte är så fina men jag måste säga att jag får tänka om. Jag gillar verkligen dessa gravidkläder, och jag har även sett andra fina. Perfekt för mig som älskar kläder och älskar min syster och såklart vill köpa massa presenter till henne. Tycker det är lite för tidigt att börja köpa presenter till bebisen så får skämma bort henne så länge. Än så länge så är hon inte jättestor, men det börjar verkligen synas. Vi har pratat lite om vad hon tycker är viktigast att ha i sin gravidgarderob och tillåt mig att ta upp några exempel:

  • Tights, tights, tights. Från att ha varit en riktig jeansmänniska så har hon inget annat än tights, och jag antar att det kommer vara så graviditeten ut. Visserligen finns det massor av snygga mammajeans men jag antar att det inte är något för henne. Ju bekvämare desto bättre.
  • Stickade, mysiga tröjor. Egentligen är väl detta alltid viktigt i en garderob, haha!? Men till tightsen vill man kanske ha en riktigt mysig kofta, vad är bättre då än en stickad? Våren har ju inte direkt kommit till Luleå än om man säger så.
  • Riktigt sköna BH:ar. Tror just detta blir viktigare allt längre man kommer i graviditeten, och även efter man fått barnet? Typ sköna men ändå snygga amnings BH:ar måste vara det viktigaste av allt? Känns så i alla fall.
  • Klänningar med plats till magen. Bara för att man är preggers betyder det ju inte att man inte ska få vara fin? Min sissy älskar att vara finklädd så klänningar var typ det första hon köpte. Sådana där det finns plats till en växande mage vill säga. Här blev jag faktiskt förvånad över hur mycket fint det finns! Liksom en lång och ganska tight klänning med plats till magen? Så fint! Finns inget mysigare än en gravidmage, klart man vill visa upp den.

Finns såklart även andra saker som jag ska köpa till min syster men detta är det som vi kom fram till är bäst och viktigast i garderoben när man väntar barn. Vi gillar båda tanken på kläder som framhäver magen, så jag ska nog leta upp ett par fina sådana till min syster. Exakt vad får bli en överraskning!

Åååh jag längtar så mycket! Undra om det blir en pojke eller en flicka?