Mode

Trendigaste frisyrerna

När 2016 äntligen är här är det förmodligen många som funderar på att skaffa en ny frisyr. Och det har kommit många nya trender när det gäller hår.

3586977-woman-getting-a-haircut

I Metro Mode kan man läsa att hårtrenderna i år påminner mycket om förra årets trender. Den allra trendigaste frisyren för i år är nämligen en gammal goding från förra året – loben. Loben står för ”long bob” och innebär en frisyr som är ganska kort men inte lika kort som en bob, utan den går ungefär till axlarna. Loben får gärna kombineras med lockiga längder och en soft ombre. Även en ännu kortare frisyr än så är trendig.

Få det långa svallet

Men om man är en utav dem som bara älskar ett långt svall och vill satsa på det är det självklart också supersnyggt. Det är dock inte en look som är helt enkel att få till utan hjälpmedel. Endast ett fåtal av oss kan få ett riktigt långt svall att se välvårdat och oslitet ut. Om man inte kan få så långt hår som man vill ha är det bara att gå in på en sajt som http://headzone.se/ och klicka hem sitt nya svall i form av hårförlängningar. Att satsa på en bra hårförlängning är bättre än att gå och vänta på att få det där svallet man aldrig kommer att få. Vissa personers hår har nämligen inte den kapaciteten och det hjälper oftast inte att man sköter håret bra och klipper det ofta. Dessa myter slår man bland annat hål på i Expressen.

Bestäm efter ansiktsform

När man bestämmer sig för en frisyr gäller det dock inte bara att gå efter det som är trendigt nu. Självklart måste man även passa i den frisyr som man väljer och detta har mycket med ansiktsformen att göra.

”Ett ovalt ansikte förstärks med hjälp av en oval frisyr medan ett rektangulärt ansikte bör ha en frisyr med en plattare topp och mer fyllighet på sidorna.” Läs mer.