Mode

Våga vara sexig

De flesta tjejerna har nog läst trilogin Fifty shades of Grey av författaren E L James. För den som mot förmodan har missat böckerna handlar de om collage-studenten Anastasia, som inleder ett förhållande med en affärsman som heter Christian. Böckerna är väldigt erotiska, och innehåller mycket bondage, sexuell dominans, underkastelse, sadism och bdsm. Nu är det också klart att böckerna ska bli film, och det kommer bli otroligt intressant att se hur de tar sig i jämförelse med böckerna. Hur som helst – dessa böcker. De gör ju verkligen att man bli mer intresserad av det sexiga. Man får ett plötsligt sug att utveckla sin garderob med sexiga underkläder, och många har nog upptäckt sidor hos sig själv som de inte visste fanns. Och det finns verkligen mycket snygga underkläder som gör livet lite sexigare. Ett ställe som är värt att kolla in för den shoppingsugna är Snyggunder.se, de levererar både snygga och sexiga underkläder, och urvalet är stort. Men vad kan en mer göra då, om man är intresserad av att leva sig in i boken? Ja – om vi tänker inom ramarna för mode då, resten får ni lista ut själva! Här är några tips för att få till den sexiga looken:

  • Första punkten är ju nästan redan sagd: underkläderna! Köp in dig på lite vågade underkläder! Välj det som gör att du känner dig sexig, det är det viktigaste. Det är omöjligt att känna sig snygg om man inte är bekväm. Färgmässigt? Rött är en het färg, som alltid piffar upp.
  • Återigen: rött! Våga leka med den röda färgen. Röda läppar, röda naglar, kanske röda slingor? Det är en otrolig kraft i denna färg, och den är värd att använda.
  • Klackar, klackar, klackar! Några centimeter upp i luften, ger dig självförtroende. Därför blir du sexigare! Ryggen blir rakare och dina ben får sig ett lyft. Investera i ett par snygga pumps, det kommer göra susen för dig och din sexighet!
  • Rufsa till håret och sota ögonen. Sängkammarlooken har för alltid varit sexig, och det håller i sig även nu. Stort hår som Beyoncé och sotade ögon som Britney Spears. Grrrrao!

Nu är det bara att ta sig ut för att jobba på din sexighet. Men glöm inte att självsäkerheten och självkänslan är viktigaste för att nå din maximala sexighet. Och fortsätt läs Fify shades of grey, eller femtio nyanser av honom som den heter på Svenska – den kommer säkerligen fortsätta att inspirera dig i din sexighet.