Skönhet

Vårens hetaste frisyrer 2018

Vilka frisyrer gäller våren 2018? För att vara riktigt trendig i år får du här läsa om de senaste hårtrenderna som kanske kan inspirera dig till ett besök hos frisören. För mycket är fortfarande fokuserat på blonderat och ”onaturligt”, och att bleka själv kan vara svårt och dessutom riskabelt.

Ja, det är fortfarande populärt med hårförlängning och det långa håret kommer nog alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan. I år är det dessutom trendigt med extra fluff och små subtila pastelltoner till en kyligare fond. Till exempel är ”marshmallowhåret” riktigt hett, skriver expressen.se. En fluffig, blonderat frisyr med ljusa toner av rosa, svagt orange eller blått. Tankarna går nästan till My Little Pony, eller vad säger ni?

Det onaturliga blir också tydligt av att glitter är helt rätt i håret. Glitterslingor känns helt rätt just nu och kommer göra succé på fredagskvällen. En annan hårtrend som kommer vara riktigt het ett tag spås vara pannbandet, skriver nyheter24.se.

Parallellt med det hårdblonderade pastellhåret går en naturlig look-trend där bob och lob fortfarande är trendigt. Enkelt, avskalat och med en snygg snedbena är riktigt elegant!

Vad ska jag inte göra?

Förra årets trend att ha flätor verkar ha landat lite. Speciellt sneda flätor som flätas över pannan känns lite gjort nu. Flätor är fortfarande okej att ha, men försök att förnya din look lite så det inte ser ut som förra årets frisyr.

Om du vill ha långt hår är det viktigt att du förlänger det på en salong. Låter du växa ut ditt naturliga hår måste det göras professionellt. En frisör ser var håret är slitet någonstans, och slitet långt hår är inte snyggt på någon, tvärtom får det dig att se äldre ut.